Volkswagen Trailer Assist: Briljante stunt na dieselgate!

Yes! We kunnen weer lachen met Duitsers en Volkswagen in het bijzonder. Na dieselgate (check het rumoer ook op Twitter: #Dieselgate) komt Volkswagen eindelijk weer eens met iets briljants, namelijk: Volkswagen Trailer Assist.  Niet alleen Audi is heer en meester in het verzinnen van toffe commercials, ook Volkswagen kan er wat van. Toegegeven, Volkswagen en marketing zijn twee elementen die al jarenlang het nodige vertrouwen hebben gewekt. Check hier en hier maar eens.

Volkswagen Trailer Assist; wat is het?

Volkswagen Trailer Assist zit op bijna alle nieuwe Volkswagen modellen, zoals de nieuwe Volkswagen Passat, en helpt je bij het achteruitrijden met een aanhanger of caravan. Zo wordt inparkeren een fluitje van een cent. In deze video gaat Volkswagen zelfs nog een stapje verder. Check de video hieronder van deze briljante stunt!

Auteur Wilco Verhaegh

Buzzing Brains is het creatieve marketing platform. Het nieuwe internet. Het nieuwe ding. Buzzing Brains is een initiatief van Wilco Verhaegh, Marketing- & Communicatie goeroe en professioneel autosport fotograaf.
Ik hou van muziek, auto’s, autosport, reizen en gadgets!

More posts by Wilco Verhaegh

Laat een reactie achter

ga(‘set’, ‘&uid’, {{USER_ID}}); // De gebruikers-ID instellen op basis van de ingelogde user_id.Paste your AdWords Remarketing code here