WILCO VERHAEGH PHOTOGRAPHY

Professionele Fotografie

Professionele Fotografie

Wilco Verhaegh Photography staat voor creatieve en dynamische professionele fotografie en is gespecialiseerd in autosportfotografie. Echter, er is meer dan dat. Beleving, passie, emotie en een sterke compositie… dat is Wilco Verhaegh Photography. Vooruitstrevend en onderscheidend. Dat is de kern. Beeld zegt vaak meer dan woorden. Ook hier. Laat je inspireren. Inspireer je innerlijke creativiteit.

Al meer dan 6 jaar is Wilco Verhaegh Photography op internationale race circuits te vinden om de beste race evenementen te fotograferen. Bij Wilco Verhaegh Photography bent u aan het juiste adres! Serieus. Of u nu op zoek bent naar foto’s voor redactionele of commerciële doeleinden, Wilco Verhaegh Photography levert direct hoge resolutie en downloadbare afbeeldingen. Alleen het beste is goed genoeg.

Sinds 2009 is Wilco Verhaegh werkzaam als fotojournalist in Nederland en in het buitenland, in tal van nieuws en sportevenementen. In de afgelopen jaren heeft Wilco Verhaegh veel verschillende race-evenementen van de World Series by Renault, Formule Renault, Superleague Formula, Nederlandse Supercar Challenge, International Le Mans Series, 24 Uren van Spa-Francorchamps en tal van ondersteunende raceserie gefotografeerd! Ervaring genoeg dus.

Als je graag een aantal van mijn foto’s wilt gebruiken voor publicatie, of als je meer informatie wil? Aarzel dan niet en neem contact met me op. Wilco Verhaegh Photography heeft ook samengewerkt met een aantal grote bedrijven, zoals de Koninklijke Nederlandse Gazelle NV (Koninklijke Gazelle NV), AP Images, Associated Press en Shell.

WilcoVerhaeghPhotography kopie

"Inspireer je innerlijke creativiteit. Fotografie is passie, gevoel en emotie. En dat is nu precies wat ik in beeld breng. Het is de essentie van fotografie. Je innerlijke creativiteit kunnen uiten. Pas dan ben je onderscheidend! "

− Wilco Verhaegh

"Jan-Willem Verhoeven"

− Tjaa.... wat kan ik zeggen? Ik ben sprakeloos. Wilco Verhaegh Photography levert waanzinnig goede kwaliteit. De foto's zijn prachtig! Wát een gevoel en emotie is af te lezen in de foto's. Ze vertellen een verhaal, het raakt me diep. De foto's zijn onderscheidend, vooral door de sterke compositie, gevoel en passie.

Recente berichten / View All Posts

Nivea Sunslide

Nivea Sunslide

| Branding, Creative | Geen reacties

Nivea Sunslide Nivea is weer terug en heeft de smaak te pakken! Vorig jaar ging de Nivea Doll al viral en ook dit jaar wil Nivea dat succes evenaren. Ditmaal…

Volkswagen Trailer Assist: Briljante stunt na dieselgate!

| Geen categorie | Geen reacties

Volkswagen Trailer Assist: Briljante stunt na dieselgate! Yes! We kunnen weer lachen met Duitsers en Volkswagen in het bijzonder. Na dieselgate (check het rumoer ook op Twitter: #Dieselgate) komt Volkswagen…

Geniale GAMMA Top 2000 inhakers

| Marketing | Geen reacties

Geniale GAMMA Top 2000 inhakers Toegegeven, deze post is wat aan de late kant. Desalniettemin zeker het lezen waard. GAMMA, de doe-het-zelf bouwmarkt voor jij en ik, heeft het jaar 2015…

Carlsberg yes we can

Carlsberg: Yes we can

| Branding | Geen reacties

Carlsberg: Yes we can Carlsberg. Een naam die veel voorbij komt op Buzzing Brains. Een naam die gewaardeerd wordt. Carlsberg heeft de receptuur van z’n pils nog nooit veranderd in…