Nivea Sunslide

Nivea is weer terug en heeft de smaak te pakken! Vorig jaar ging de Nivea Doll al viral en ook dit jaar wil Nivea dat succes evenaren. Ditmaal wederom met kinderen in de hoofdrol. Na de zonnebrand pop, wat natuurlijk vooral iets voor de meisjes is, komt Nivea dit jaar met iets stoerders aanzetten: De Nivea Sunslide!

Insmeren met zonnebrand op de glijbaan

Glijbanen en kinderen. Het is al sinds jaar en dag onlosmakelijk met elkaar verbonden. En ja, als de kinderen lekker in de zon spelen willen ze één ding vooral niet: insmeren met zonnebrand. Kinderen hebben tenslotte wel wat beters te doen. De oplossing ligt dan ook erg voor de hand met de Nivea Sunslide 😉 Glijen en imsmeren in één. Oftewel, twee vliegen in een klap. Een glijbaan die, door te glijden, vanzelf zonnebrand aanbrengt op de huid van de kinderen. De glijbaan werd op één van de drukste stranden geplaatst en wordt gevuld met 50 liter zonnebrand die het als een carwash over de kinderen sproeit. Meer dan 100 kinderen per uur worden zo beschermd tegen de felle zon.

Nivea Sunslide

Nivea Sunslide

 

Bekijk de video hier!

 

Auteur Wilco Verhaegh

Buzzing Brains is het creatieve marketing platform. Het nieuwe internet. Het nieuwe ding. Buzzing Brains is een initiatief van Wilco Verhaegh, Marketing- & Communicatie goeroe en professioneel autosport fotograaf.
Ik hou van muziek, auto’s, autosport, reizen en gadgets!

More posts by Wilco Verhaegh

Laat een reactie achter

ga(‘set’, ‘&uid’, {{USER_ID}}); // De gebruikers-ID instellen op basis van de ingelogde user_id.Paste your AdWords Remarketing code here