Geniale GAMMA Top 2000 inhakers

Toegegeven, deze post is wat aan de late kant. Desalniettemin zeker het lezen waard. GAMMA, de doe-het-zelf bouwmarkt voor jij en ik, heeft het jaar 2015 goed afgesloten. Geniaal zelfs! Creatief met een flinke dosis humor. Ja, dat kunnen ze bij de GAMMA wel. De GAMMA zorgt ervoor dat we de gezellige december maanden met een grote glimlach afsluiten en dat we weer iets hebben om naar uit te kijken in 2016. Jep. Laten we 3FM Serious Request snel vergeten. Heel snel. Waardeloos en uitgemolken iets is dat.

Toegegeven, een absoluut hoogtepunt voor veel mensen is toch wel de Top 2000 op NPO Radio 2. En ja, die muziek is vele male beter dan 30x per dag Justin Bieber en Adele horen op de andere radio zenders, waarvan ik geen namen zal noemen. Nee. Vergeet alles. De Top 2000 is heerlijk om de december maand mee door te komen. De GAMMA doet daar nog een schepje bovenop en speelt daar geniaal en briljant op in. Toegegeven, met hulp van de wel meedenkende mens. Maar dat hoort erbij. De GAMMA Top 2000 inhakers is het nieuwe ding! De campagne is  in een korte tijd ontzettend hard viraal gegaan. En als je onderstaande GAMMA Top 2000 inhakers ziet snap je waarom.

Geniale Top 2000 inhakers door de community

De opdracht was simpel. Van 21 december tot en met donderdag 31 december 2015 mocht iedereen een inhaker maken op de Top 2000. Voorwaarde was dat de inhaker gekoppeld moest worden aan een product van de GAMMA. What’s in for me? De tofste, gaafste en meest geniale inhaker maakt iedere dag kans op € 150,- winkeltegoed. Dit konden mensen doen op de website https://www.gamma.nl/top2000. Enkele voorbeelden van briljante inhakers vind je hieronder. Welke is jouw favoriet?

 

deepisurlove

gamma-haard

gamma-kranen

gamma-rockwool

watskeboort

Auteur Wilco Verhaegh

Buzzing Brains is het creatieve marketing platform. Het nieuwe internet. Het nieuwe ding. Buzzing Brains is een initiatief van Wilco Verhaegh, Marketing- & Communicatie goeroe en professioneel autosport fotograaf.
Ik hou van muziek, auto’s, autosport, reizen en gadgets!

More posts by Wilco Verhaegh

Laat een reactie achter

ga(‘set’, ‘&uid’, {{USER_ID}}); // De gebruikers-ID instellen op basis van de ingelogde user_id.Paste your AdWords Remarketing code here