EDEKA Kerstcommercial

In de lijn van de commercial van John Lewis (The Man on The Moon) komt de Duitse supermarktketen EDEKA met een pakkende boodschap en commercial. De kerstcommercial ‘Heimkommen’ van EDEKA gaat nét een stapje verder. De commercial pakt je bij de keel en laat je een traantje pikken. De kerstcommercial van de Duitse supermarktketen Edeka gaat over een oude man die ieder jaar Kerstmis in zijn eentje moet vieren. Kerst is natuurlijk een feest van saamhorigheid. Daarom zet hij zijn eigen dood in scène om z’n familie op bezoek te krijgen en kerst niet alleen te moeten vieren. De EDEKA kerstcommercial is een ware hit op het internet. De Duitse kerstcommercial is al meer dan 34 miljoen keer bekeken!

Auteur Wilco Verhaegh

Buzzing Brains is het creatieve marketing platform. Het nieuwe internet. Het nieuwe ding. Buzzing Brains is een initiatief van Wilco Verhaegh, Marketing- & Communicatie goeroe en professioneel autosport fotograaf.
Ik hou van muziek, auto’s, autosport, reizen en gadgets!

More posts by Wilco Verhaegh

Laat een reactie achter

ga(‘set’, ‘&uid’, {{USER_ID}}); // De gebruikers-ID instellen op basis van de ingelogde user_id.Paste your AdWords Remarketing code here