Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Hoog staan in Google, daar draait het tegenwoordig allemaal om. Online zichtbaarheid en vindbaarheid. Zonder hoog te ranken in Google, sla je de plank mis en hoor je er niet meer bij. Je bent dan niet meer top-of-mind, en kan dan eigenlijk net zo goed je deuren sluiten. Harde woorden. Maar ook bikkelharde realiteit. Online is booming. Wil je groeien, dan moet je bovenaan in Google staan. Organisch en betaald.

Dankzij zoekmachine optimalisatie is het mogelijk om goed te “ranken” met uw website op de juiste zoektermen. Wij zijn een online marketing bureau dat zich focust op zoekmachine optimalisatie voor klanten in en rondom Eindhoven.

Voordat begonnen kan worden met het verbeteren van de zoekmachine optimalisatie is het eerst belangrijk om een analyse uit te voeren. Uit deze korte analyse komt naar voren op welke ‘zoekwoorden’ het beste gericht kan worden. Dit zijn de termen welke gebruikers van zoekmachines opgeven bij het zoeken. Voor sommige zoektermen is weinig concurrentie en veel maandelijks zoekvolume. Voor andere zoektermen is soms juist veel concurrentie en weinig maandelijks zoekvolume. De kunst is om een juiste selectie te maken om de concurrentie te slim af te zijn!

Wat levert SEO op?

Een belangrijke vraag is natuurlijk: wat levert zoekmachine optimalisatie mijn bedrijf op? Simpel. Een website die op verschillende zoektermen goed scoort, zorgt ervoor dat je meer bezoekers naar jouw website krijgt. Alles draait om sterke en krachtige zoekwoorden, waar je potentiële klanten op zoeken. Jouw website, moet goed worden bezocht door potentiële klanten. Dit is wat je wil. En dat is wat wij doen!

Buzzing Brains heeft ervaring met zoekmachine optimalisatie en helpt je dus graag. Toegegeven; nog steeds iedere dag doe ik hier meer en meer ervaring in op. Ik ben dus nog steeds in opleiding. Ik kan hier dus wel mooie praatjes over geven, maar daar help ik je niet mee. Ervaring heb ik wel, en helpen kan ik zeker. En dus ook extra voordelig! Win-win situatie dus. Beiden worden we er beter van.

Wij analyseren welke zoektermen belangrijk zijn voor jouw website en bedrijf. Hierbij wordt rekening gehouden met de concurrentie en de zoekvolumes van de diverse zoektermen. Zoekmachine optimalisatie is een doorlopend proces. Het vergt continue sturing om je de te bereiken. Buzzing Brains helpt!

Waarom Buzzing Brains?

Transparant
Flexibel

Betrouwbaar
Betaalbaar

Zoekmachine Optimalisatie:

Goede organische vindbaarheid van je website in Google
Doeltreffende domeinnaam
Mogelijkheden om uw website extra te promoten op internet (SEA)
Zie welke klanten uw website bezoeken en waar ze vandaan komen.

Vraag blijvend een offerte aan!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Recente berichten / View All Posts

Nivea Sunslide

Nivea Sunslide

| Branding, Creative | Geen reacties

Nivea Sunslide Nivea is weer terug en heeft de smaak te pakken! Vorig jaar ging de Nivea Doll al viral en ook dit jaar wil Nivea dat succes evenaren. Ditmaal…

Volkswagen Trailer Assist: Briljante stunt na dieselgate!

| Geen categorie | Geen reacties

Volkswagen Trailer Assist: Briljante stunt na dieselgate! Yes! We kunnen weer lachen met Duitsers en Volkswagen in het bijzonder. Na dieselgate (check het rumoer ook op Twitter: #Dieselgate) komt Volkswagen…

Geniale GAMMA Top 2000 inhakers

| Marketing | Geen reacties

Geniale GAMMA Top 2000 inhakers Toegegeven, deze post is wat aan de late kant. Desalniettemin zeker het lezen waard. GAMMA, de doe-het-zelf bouwmarkt voor jij en ik, heeft het jaar 2015…

Carlsberg yes we can

Carlsberg: Yes we can

| Branding | Geen reacties

Carlsberg: Yes we can Carlsberg. Een naam die veel voorbij komt op Buzzing Brains. Een naam die gewaardeerd wordt. Carlsberg heeft de receptuur van z’n pils nog nooit veranderd in…