Een betaalbare website

Je bent opzoek naar een representatieve website die jouw concurrenten verslaat op het gebied van toegankelijkheid, usability, uitstraling, vindbaarheid op Google en eigen beheer mogelijkheden? Buzzing Brains ontwikkelt doeltreffende websites voor elk type bedrijf die future-proof zijn. Dat is mooi. Onderscheidend en vooruitstrevend, dat is wie we zijn. Het onderscheidend vermogen is naast het unieke design ook de lage prijs. Wij zijn dus veel goedkoper. Wij doen nieuwe ervaring op, en jij krijgt een waanzinnige website, tegen een tarief waar je geen nee tegen kunt zeggen. Dat zijn wij.

Een website is je ultieme visitekaartje. Het geeft een goede en belangrijke indruk aan je (potentiële) klanten. Bezoekers moeten de informatie vinden waarna ze opzoek zijn. Zonder ruis, zonder waste. Buzzing Brains heeft hier als marketing en communicatieprofessional veel ervaring in. Doeltreffend je boodschap plaatsen. Bovendien moet de website volledig responsive zijn op mobiele apparaten. Dat is de toekomst. Zorg dus dat je bent voorbereid.

Bij Buzzing Brains houden we van mooie, doeltreffende websites. Websites die praktisch zijn en effectief en efficiënt werken. Bovendien moet het voor iedereen betaalbaar en beheerbaar zijn. Daarom maken wij gebruik van WordPress. Dat werkt echt ideaal, gemakkelijk en simpel.

Websitebeheer

Ook met websitebeheer kunnen wij je helpen. Graag zelfs. Mocht je geen tijd hebben om je website te beheren en te onderhouden, besteed het dan uit. Wij doen het graag voor je. Een goed onderhouden website is natuurlijk ontzettend belangrijk. Zo wordt je tenslotte sneller en beter gevonden. Ben je opzoek naar een betaalbare website, of naar betaalbaar onderhoud en beheer? Buzzing Brains helpt je graag. Altijd en overal. Een oplossing op maat. Het nieuwe internet begint hier. De toekomst ook. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Laat het weten.

Websites worden ontwikkeld met een krachtig CMS systemen die garant staat voor kwaliteit, stabiliteit, een strak design en gebruiksvriendelijkheid!

 

[dt_call_to_action content_size=”normal” text_align=”left” background=”no” line=”false” style=”0″ animation=”none”]Webdesign:

  • Uniek design, geheel op maat gemaakt!
  • Op maat gemaakt, relevant en doeltreffend design wat aansluit op uw organisatie;
  • Responsive design, goede zichtbaarheid op uw PC, tablet en smartphone;
  • Gebruiksvriendelijk, voor zowel de beheerder als de eindgebruiker;
  • Product/dienst presentatie, uitgebreide mogelijkheden om uw producten en diensten te tonen;
  • U bepaalt de inhoud! U kunt zelf uw website beheren door middel van een krachtig en gebruiksvriendelijk CMS.

[/dt_call_to_action]