MARKETING PLATFORM EN MEER

Het nieuwe internet. Het nieuwe ding. Buzzing Brains is het nieuwe creatieve marketing blog van Nederland! Buzzing Brains gaat ver. Hier vind je alles over creatieve marketing en communicatie. Maar ook over social media, de laatste online trends en meer! Buzzing Brains is gewoon kei leuk. Interessant en gaaf! Hier vind je wat je nodig hebt op gebied van marketing. Het is jouw persoonlijke inspiratiebron aan een overload aan toffe zooi.

Buzzing Brains kan veel. En doet veel. Naast dat Buzzing Brains jouw persoonlijke marketing platform en blog is, kun je bij Buzzing Brains ook terecht voor al jouw marketing vraagstukken. Fijn toch? Het voelt dus als jouw persoonlijke thuis.  Persoonlijk en transparant, dat is Buzzing Brains.

MARKETING DIENSTEN; WAT WE DOEN

Wat we doen? Eigenlijk best wel veel. Eigenlijk best wel veel. Naast het vernieuwende marketing blog, is Buzzing Brains meer. Het is jouw persoonlijke platform. Jouw platform voor al jouw marketing vragen en oplossingen. Vragen over een strategie? Geen probleem. Herpositionering? Geen probleem. Nieuw concept? Geen probleem. Usability en Design? Geen probleem. Merkidentiteiten? Geen probleem.

Zoals je ziet. Bij Buzzing Brains is het allemaal geen probleem. Alles kan. Alles mag. Bij Buzzing Brains kun je dus eigenlijk overal voor terecht op gebied van marketing en communicatie. Buzzing Brains heeft vele diensten op gebied van (online)marketing. Ook voor een leuk gesprek ben je welkom. Transparant en persoonlijk. Zó bouw je een vriendschap op. Zo zijn wij.

Prachtige responsive websites

Prachtige responsive websites die op elk soort toestel en platform werken. Onderscheidend en opvallend.

Zoekmachine optimalisatie

Zorg dat je website goed gevonden kan worden in zoekmachine’s zoals Google. Zoekmachine optimalisatie is de kern van een goede website.
Lees meer >

Fotografie

Buzzing Brains is onderdeel van Wilco Verhaegh Photography. Creatieve en dynamische fotografie. Persoonlijk, onderscheidend en op maat.
Lees meer >

Google Adwords

Werf klanten door te adverteren op de juiste zoektermen in Google met Google Adwords. Kom bovenaan de zoekresultaten te staan en creëer conversie.

Facebook Advertising

Bereik precies de juiste mensen met je advertenties op Facebook.

Content creatie

Content is bepalend. Werf klanten met content! Content is 1 van de belangrijkste ranking factoren in zoekmachine’s.

Google Analytics

Waar verlies je geld met je website en waar liggen nog mogelijkheden om te verbeteren? Meten is weten!

Conversie optimalisatie

Converteer zoveel mogelijk van je bezoekers naar klanten. Testen is weten!  Conversie is omzet.

Recente berichten / View All Posts

Nivea Sunslide

Nivea Sunslide

| Branding, Creative | Geen reacties

Nivea Sunslide Nivea is weer terug en heeft de smaak te pakken! Vorig jaar ging de Nivea Doll al viral en ook dit jaar wil Nivea dat succes evenaren. Ditmaal…

Volkswagen Trailer Assist: Briljante stunt na dieselgate!

| Geen categorie | Geen reacties

Volkswagen Trailer Assist: Briljante stunt na dieselgate! Yes! We kunnen weer lachen met Duitsers en Volkswagen in het bijzonder. Na dieselgate (check het rumoer ook op Twitter: #Dieselgate) komt Volkswagen…

Geniale GAMMA Top 2000 inhakers

| Marketing | Geen reacties

Geniale GAMMA Top 2000 inhakers Toegegeven, deze post is wat aan de late kant. Desalniettemin zeker het lezen waard. GAMMA, de doe-het-zelf bouwmarkt voor jij en ik, heeft het jaar 2015…

Carlsberg yes we can

Carlsberg: Yes we can

| Branding | Geen reacties

Carlsberg: Yes we can Carlsberg. Een naam die veel voorbij komt op Buzzing Brains. Een naam die gewaardeerd wordt. Carlsberg heeft de receptuur van z’n pils nog nooit veranderd in…